sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

37. Ostoksia

Vihdoin sain aikaiseksi ostaa kaiken tarpeellisen, mitä listalla on ollut ratsastusvarusteiden suhteen.

Housut CRW, Hööks, 86,90€
Pitkään olen halunnut tummansinisiä housuja sukkapunteilla ja tässä ne vihdoinkin on. Housut ovat hyvin classiset, ilman mitään ylimääräisiä kuvioita tai taskuja. Edessä tietenkin yksi pieni vetoketjullinen tasku. Ratsastin nämä jalassa eilen ja olivat kyllä juuri sellaiset, kuin olen etsinytkin, aivan ihanat jalassa. Vielä olisi listalla jotkut muutkin housut, joissa olisi yksityiskohtia takana. Tekisi kauheasti mieli kokeilla housuja, joissa olisi silikoonipaikat.

Hanskat Horse comfort pro, Suitsisoppi, 30,00€
Entiset hanskat eivät taipuneet tarpeeksi ja kipeytti käsiä jäykkyyden takia. Nämä ovat aivan toista maata, ihanan pehmeät ja joustavat. Pito mitä loistavin eli ohjista saa pidettyä tosi hyvin kiinni, ei luista. Kädetkään ei näissä hikoa niin paljon, kuin entisissä.

Parka softshell baxna CRW, Hööks, 99,90€
Tämä ei ollut listalla, mutta ei voinut olla ostamatta, kun päälle sovitti. Pitkän mallinen takki, sisällä fleeceä ja tarpeeksi paksu. Takana napitettava halkio, irroitettava huppu ja vyötäröllä kiristys. Hihansuissa peukalolenkit, mitkä on ihan huiput, ei lähde hihat karkuteille ja pysyy kämmenet lämpimänä.


Hihassa kiva pieni yksityiskohta.

Fleecetakki Spirit, Horze, 17,46€
Ohut, raikkaan värinen fleecetakki. Tämmöisen tarvitsin liivin alle. Tässäkin takissa hihassa kiva yksityiskohta.

Sukat Spring, Satulavyö, 12,50€


Hieman paksummat sukat, mutta ei kuitenkaan liian paksut ja juuri sen väriset, kuin halusin. Istuu hyvin jalkaan ja on pehmeät. Näitä en ole vielä kerennyt ratsastuksessa kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti